"Ik ging bij Wilmy in therapie en in het begin was het nogal eng. Ze deed veel moeite in laten zien dat ik haar kon vertrouwen."

- Aysen (16)

“Hallo mijn naam is Aysen. Mijn leeftijd is 16 jaar. Ik heb veel aan mijn dramatherapeut Wilmy gehad omdat ik met veel problemen zat. Ik durfde nooit iets te vertellen over mijzelf, ik stapelde al mijn problemen op en emoties hield ik binnen. Ik heb veel problemen met vertrouwen. Ik ging bij Wilmy in therapie en in het begin was het nogal eng.

Wilmy deed veel moeite in laten zien dat ik haar kon vertrouwen. Samen wandelen elkaar beter leren kennen etc etc. Ik kwam steeds meer los. Ik vertelde meer en ze hielp me met me problemen en probeerde erachter te komen wat mij echt dwars zat. Door Wilmy kan ik makkelijker mijn problemen vertellen en kan ik beter omgaan met stress situaties. Ze heeft laten zien dat ik therapeuten wel kan vertrouwen en heeft mij meer vertrouwen daarin gegeven. Ook heeft ze me meer zelfvertrouwen gegeven en laten zien dat ik wel sterk in mijn schoenen kan staan.

Het meeste wat me is bijgebleven is dat ik soms twijfelde of tussen twee situaties zat dan zette ze twee stoelen neer echt heel grappig en een stoel recht ervoor ik moest in de stoel recht ervoor gaan zitten en moesten we doen alsof er een engeltje en een duiveltje was. Toen moet ik op de duivel gaan zitten dan op de engeltje en zo begreep ik meer wat ik wou en welke oplossingen er zijn. Het was super leuk. Ook heb ik een film gemaakt over mijn leven van klein tot nu. Dat vond ik ook speciaal zo kon ik veel dingen een plekje geven. Dankjewel Wilmy!”