Film

Let op: wegens corona virus wordt deze film verplaatst naar een nieuwe datum. Zodra deze bekend is wordt dat hier genoemd. Als u zich al heeft opgegeven zullen we u berichten.

Bijzonder Jeugdwerk organiseert in de autismeweek (28 maart – 4 april) een filmmiddag voor professionals. Op maandag 30 maart in de middag ontvangen we u graag voor de film Mind my Mind.

Voor wie:

Gemeenten, verwijzers & geïnteresseerden
(voor ouders is deze film in de avond gepland)

Locatie:
Meester de Jonghlaan 4., 5753 RR Deurne
In de soos bij cultureel werk
(aangegeven vanaf receptie)

Kosten: gratis

Aanmelden: klik hier
(let op: beperkt plaats)

Programma:
15:00 Deuren open, inloop
15:45 Start film
16:15 Informele
nabespreking & hapje en
drankje
17:00 Einde

Mind My Mind vertelt het verhaal van Chris, een jongen met autisme, en Hans, het mannetje in zijn hoofd. Samen worden ze geconfronteerd met de sociale en emotionele uitdagingen van het leven. Wat gebeurt er in je hoofd als je autistisch bent? Hans heeft een bibliotheek vol mappen met scenario’s voor allerlei complexe sociale situaties en gaat steeds naarstig op zoek naar een passend script voor Chris. Maar hoe ga je ermee om als het meisje waar je verliefd op bent ineens voor de deur staat en het mannetje in je hoofd zich even geen raad meer weet? In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams met Mind My Mind op een originele manier een inkijkje in deze, voor velen, abstracte wereld. Een must-see om een beetje beter te begrijpen hoe je met autisme informatie verwerkt en omzet tot gedrag.

Meer info over de middag: Alie de Vaan, a.de.vaan@bj.nl / 0493-312589

Meer info over de film : www.mindmymind.nl