Giro di KiKa

Bijzonder Jeugdwerk 4 KiKa

Een  team bestaande uit medewerkers en cliënten van Bijzonder Jeugdwerk doet mee met Giro di KiKa 2021. Giro di KiKa is een loodzwaar meerdaags wielerevent om zoveel mogelijk geld op de halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Hiermee dragen we er samen toe bij dat het aantal kinderen wat geneest van kinderkanker kan stijgen.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen, 25% dus niet. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Om zoveel mogelijk geld op de halen voor dit goede doel hebben we jullie hulp nodig.

 

Wat kun jij doen?

Jij kunt helpen door team BJ 4 Kika te sponsoren. Met jouw bijdrage maak je het mogelijk voor een groep om mee te doen aan Giro di KiKa. Dit is voor onze jongeren goed voor hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bovendien een mooie manier om iets te kunnen betekenen voor een ander kind.

Met de sponsorinkomsten kan BJ voor jongeren kleding aanschaffen, een fiets huren en hun reis & verblijf bekostigen. Alle deelnemers zullen daarnaast ook zelf geld inzamelen voor KiKa. Medewerkers bekostigen zelf hun onkosten.

Sponsoren kan door het sponsorformulier in te vullen, download deze hier.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je donatie direct aan KiKa te doen, dit kan door op onderstaande link te klikken. Je komt dan op de sponsorpagina waarna je de ‘sponsor’ button aan kan klikken, de rest spreekt dan voor zich.

https://www.girodikika.nl/bijzonder-jeugdwerk-4-kika

Wil je meer weten of de deelname van team BJ 4 KiKa of wil je iets meer weten over sponsoring of donaties neem dan contact op via de mail kan ook via bj4kika@bj.nl

 

Grazie e ciao,

Team Bijzonder Jeugdwerk 4 KiKa

Onze sponsors tot nu toe: