Warm afscheid voor Rob Eggenhuizen

Rob heeft veel betekend voor Bijzonder Jeugdwerk en de jeugdzorg: een visionair en integer bestuurder, altijd gericht op het belang van de jongeren, het inspireren van medewerkers en de robsamenwerking met anderen. Mede dankzij Rob is Bijzonder Jeugdwerk nu geworden wat zij is, een innovatieve organisatie die kwetsbare jongeren en gezinnen helpt om te werken aan een positieve toekomst.

Het was een gezellige en informele drukte tijdens de afscheidsreceptie, waarop het woord receptie eigenlijk niet van toepassing was. Geen lange rijen van mensen die Rob een hand wilden schudden, maar Rob zocht de gasten zelf op. De receptie werd opgeluisterd met verrassende acts van cliënten: een perfect uitgevoerde rap van 3 jongemannen en het lied ‘Angel by my side’, loepzuiver gezongen door cliënte Fabiënne. Tot slot brachten collega’s al swingend en zwaaiend een geheel eigen versie van het lied ‘Brabant’ van Guus Meeuwis ten gehore.

Bijzonder Jeugdwerk kan terugkijken op een goed afscheid van een bestuurder die veel voor de organisatie heeft betekend en Rob toonde zich ingenomen met zoveel belangstelling, complimenten en warme ontmoetingen.

In plaats van afscheidscadeaus had Rob om een kleine bijdrage gevraagd voor de baby-uitzet van tienermoeders die een hulptraject volgen bij het JIP in Helmond. De tussenstand op dit moment is ruim 1.800 euro, een heel mooi resultaat. Namens Rob bedanken wij iedereen die hieraan zo gul heeft bijgedragen.

Wilt u ook nog iets schenken aan de baby-uitzet van tienermoeders? Dat kan nog tot eind 2013! U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer 123835992 t.a.v. Bijzonder Jeugdwerk o.v.v. afscheid Rob Eggenhuizen.