Over Bijzonder Jeugdwerk

Bijzonder als het nodig is

Bijzonder Jeugdwerk helpt jonge mensen (tot 27 jaar) en hun omgeving bij complexe ontwikkel- en gedragsproblemen. Wij halen het beste uit jongeren en haken niet af als het moeilijk wordt. Met onze unieke aanpak weten we zelfs de meest ongemotiveerde jongeren zover te krijgen dat ze zich gaan inzetten voor een positieve toekomst. Dat doen we zo licht als mogelijk, zo zwaar als nodig.

Voor een positieve ontwikkeling van jonge mensen

Wij bereiken dat jonge mensen zich positief gaan ontwikkelen, goede keuzes leren maken en weer meedoen in de samenleving, gesteund door hun eigen netwerk. Jongeren en ouders waarderen onze hulp gemiddeld met een 8.

Van preventie tot 24-uurs zorg

Bijzonder Jeugdwerk heeft brede behandelmogelijkheden in huis. Die variëren van preventie en ambulante hulp tot (deeltijd)verblijf in een groep of zorggezin. Ook diagnostiek, onderwijs, therapie, training en talentontwikkeling horen bij ons aanbod. Juist die veelzijdigheid maakt dat we jongeren en gezinnen kunnen helpen die elders buiten de boot vallen. We kunnen snel (terug)schakelen als dat nodig is. Van lichte naar intensieve hulp en andersom.

Werkgebied van Bijzonder Jeugdwerk

Het werkgebied van Bijzonder Jeugdwerk is Zuid-Nederland, al meer dan 70 jaar. We zijn werkzaam voor meer dan 100 gemeenten in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Bijzonder Jeugdwerk is NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd.

 

Lees ook:

Unieke aanpak Problemen Vergoedingen Organisatie Rechten en klachten cliënt Algemene inkoopvoorwaarden ANBI

 

Tips of hulp nodig?

Neem nu contact op Volg ons op LinkedIn Ontvang onze nieuwsbrief Veelgestelde vragen

Voor meer informatie

Bel nu
0493 - 327506