Organisatie

Locaties

Het hoofdkantoor van Bijzonder Jeugdwerk staat in Deurne. Onze locaties zijn te vinden in Deurne, Helmond, Den Bosch en Venlo. Onze zorggezinnen wonen verspreid over Brabant en Limburg en in Frankrijk (PEL).

Organisatie

Ruim 200 medewerkers zijn actief bij Bijzonder Jeugdwerk. Hoe onze organisatie in elkaar steekt is te zien in het organogram.

Bestuur

Bijzonder Jeugdwerk wordt bestuurd door een directeur: Hub Bloebaum. De directeur legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur van de CONRISQ Groep.

Kwaliteit en veiligheid

Binnen onze organisatie is continu aandacht voor kwaliteit en veiligheid. BJ beschikt over het certificaat ISO 9001:2015 voor Jeugdzorg en JeugdzorgPlus en het HKZ-keurmerk voor cliëntveiligheid.

CONRISQ Groep

Bijzonder Jeugdwerk maakt sinds 1 januari 2012 deel uit van de CONRISQ Groep, samen met de Ottho Gerhard Heldringstichting, het Ambulatorium, de Rooyse Wissel en Pactum.

Iedere dochterorganisatie heeft haar eigen expertise. Die verbinden we met elkaar in vijf belangrijke thema’s: integrale benadering, duurzaam en veilig participeren, risicogestuurde zorg, trauma-geïnformeerde zorg en huiselijk geweld en verwaarlozing.

Bijzonder Jeugdwerk is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI instelling.

Zie ook:

Kengetallen Jaarverslagen

 

Tips of hulp nodig?

Neem nu contact op

Voor meer informatie

Bel nu
0493 - 327506

Aanmelden