Het lukt niet op school

Samen succes behalen

Spijbelen, ruzie, slechte cijfers, niet meer naar school willen. Mensen maken zich zorgen over jou, ze zeggen dat het niet goed met je gaat. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Heb je zelf een idee? Misschien wordt er op school meer van je gevraagd dan je aankan. Misschien zijn er problemen thuis of heb je iets aangrijpends meegemaakt, waardoor je hoofd niet naar leren staat. Ook conflicten of een onveilige sfeer in de klas kunnen je een ontzettend rotgevoel bezorgen.

 

Talentontwikkeling

Wat de oorzaak ook is, Bijzonder Jeugdwerk kan jou helpen om de problemen op te lossen, zodat het straks weer beter gaat. Dat doen we samen met jou, je ouders en met school. Op een positieve manier, zonder iemand de schuld te geven. We kijken goed naar wat jij nodig hebt om weer beter in je vel te zitten. Misschien denk je ‘ik kan toch niks’. Wij weten zeker van wel. Samen zorgen we dat jij succes kan hebben en dat je problemen worden opgelost. Ook je ouders kunnen we helpen om problemen op te lossen en sterker te worden in de opvoeding.

Vso-school als alternatief

Als jij (tijdelijk) niet meer op je eigen middelbare school kan blijven, dan is (in overleg) ook plaatsing mogelijk bij de Korenaer, een kleinschalige school voor speciaal voortgezet onderwijs. Deze school is gelegen op locatie Vreekwijk in Deurne. Wil je weten of deze school toegankelijk is voor jou? Bel ons dan voor advies.

 

Tips of hulp nodig?

Neem nu contact op

Voor meer informatie

Bel nu
0493 - 327506