Werk en stages

Werken bij BJ

Werken bij Bijzonder Jeugdwerk betekent elke dag iets anders. We werken met jongeren die (tijdelijk) thuis niet verder komen en dat maakt ons werk behalve uitdagend ook interessant! De voldoening die voortkomt uit de succesverhalen worden gevoeld op alle afdelingen van onze organisatie. Iedereen, van receptie tot huismeester en van jeugdzorgwerker tot gedragsdeskundige, draagt op zijn manier een steentje bij aan deze verhalen. We zijn dan ook een organisatie met veel betrokken, bevlogen mensen die in eerste plaats werken vanuit hun hart.

Werken bij Bijzonder Jeugdwerk is vaak ook pittig. Je ziet dat terug in de karakters van de collega’s: we zijn standvastig en sociaal, gepassioneerd en kordaat. We zijn aanpakkers en denken graag mee over continue verbetering van onze zorg, altijd met het belang van jongeren op de eerste plaats. Dat houdt de kwaliteit van onze dienstverlening hoog!  Bovendien is talentontwikkeling uitgangspunt voor de zorg én voor ons eigen personeel. Doorgroeien, blijven leren en vooral iedereen inzetten waar hij of zij het beste past hoort bij onze organisatie. Dat zie je terug in goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot scholing en flexibele inzet bij zowel Bijzonder Jeugdwerk als bij onze moeder- en zusterorganisaties. Bijzonder Jeugdwerk trekt o.a. samen op met Rubicon Jeugdzorg onder de vlag van VIGO. Daarmee bestrijkt onze organisatie een groot deel van Zuidoost-Brabant en Limburg.

Solliciteren
Bijzonder Jeugdwerk is altijd op zoek naar bevlogen professionals. Zowel ervaren zorgverleners als jonge starters kunnen bij ons terecht. Het komt dus niet snel voor dat we géén vacatures hebben. Staat jouw droombaan er momenteel niet tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar: solliciteren@bj.nl.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR: tel. 0493 – 312589. Of mail naar hr@bj.nl.

Veelgestelde vragen